Monday, October 18, 2010

last week

dari majlis makan-makan hari raya.
bengkel amalan terbaik (best practice customer service)
majlis persaraan ketua pustakawan
dan
event project assignment.
straight dan berduyun-duyun.
certain event ada yang aku ambil part as a ajk and ada yang as a peserta.
project assignment kali ini boleh aku kata amazing lah,
sebab nak form one organisation yang group members nya duduk serata malaysia.
penang,johor,terengganu,kl,perak and so on and eventnya berlangsung di negeri sembilan.
thanks to teknologi.
and thanks to kawan-kawan yang banyak pengalaman.
tak rugi rupanya ambil long distance mode nih.
btw.this is a few picture sebelum pengsan.

(nak besaq gambaq klikklik pada gambaq yang berkaitan naa)


konon-konon puteri raja di istana seri menanti lama


landskap yang cantik, dan si gemuk yang boleh melompat.ehem.

berlakon sebagai pekerja sani ekspress di bas uitm

pengantin dan bodyguard.

muka berubah terkujat jadi ju-on.rushing baru cabut dari majlis persaraan kp.
escape dari kemas-kemas perhiasan yang dihias.
we run things kannn




this week consider as a study week.
2 subject dah lepas.
yang dok huru hara nak hantar report/present/event tuh.
just 2 paper lagi.
but satu buku pun tak pegang lagi.
ada 7 hari.
pandai-pandailah arrange setiap malam.
since duduk rumah dan bukan hostel.
it's quite difficult to study dengan consistent.
banyak godaan dan cabaran.
haish.

0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly