Tuesday, October 19, 2010

soalan cepucemas

kenapa kita buat blog eh?

soalan cepucemas ya.
ada orang buat blog nak berniaga.eg:cari side income or memang income hakiki disitu.

ada orang buat blog nak share your thought,feeling,info and gossip with others.eg:macam blog-blog gossip,blog-blog pengetahuan am.blog-blog fashion

ada orang buat blog nak express kembangkan bakat diri.segala bakat yang adalah. eg:photography,puisi,cerpen

ada orang buat blog untuk diri sendiri saja.saja nak express feeling sendiri.eg:macam mencari teman mengadu.

ada orang buat blog nak update diari hidup.eg:dear diary and blah blah blah.today i makan this,tonite i buat ini.




ada orang tak ada blog pun.tapi selalu update kegiatan harian orang lain.
what's yours?

2 sisolle:

BibiEr Karim said...

Hmm...
dulu aku buat blog sbb xnak ketinggalan. Besfren ada blog, aku pun naaaak jugak.

Pastu beralih tujuan. Sebagai luahan jiwa kacau.

Skg ni semua da campur2. Blog da kira mcm besfren baru. Sebab tulis apa pun, meroyan apa pun...dia xpena nak bebel.

ochs widdle said...

yes.
memang terbaik.
tak pernah bising nak ngadu apa pun.

tapi blog juga banyak ajar erti hidup even dari pengalaman org lain.

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly