Wednesday, October 13, 2010

kwik hupdate

alone.
yang lain sibuk.
sangat sibuk with bengkel amalan terbaik.

pagi yang nice.
exercise di waktu pagi juga adalah terbaik.
breakfast with dadih.
tapi aku lapar half boil egg and scramble egg.

hopefully boleh kurus dengan segala aktiviti makan dan gerak kerja badan yang aktif.
kira macam balance lah.

rindu bungahati.
cinta jarak jauh memang sakit.tapi heaven.
lagi 2 minggu mahu final exam.
tapi study marathon tak start lagi.
a day before nak paper baru nak menyesal,
kenapalah aku tak study awal-awal.
sonang ni kalau aku baca buku.
kalau.

2 sisolle:

BibiEr Karim said...

Dlu time study slalu imagine kalau buku boleh buat sup...senang je terus minum, ilmu resap masuk jiwa. KALAU.

ochs widdle said...

selalu akan baca buku atas katil kalo dah tak larat.dan akan tertdo samada buku di atas muka, atau buku di bawah kepala.
konon,esok pagi semua ilmu boleh masuk dalam kepala melalui mimpi.
dan senang jawab paper dengan lancar esoknya.heh.hebat kan?

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly