Wednesday, July 27, 2011

Ekspedisi Gunung Ayam, Kelantan Part II

every picture tells a story




















err.dan akhirnya.
after reach mount baha peak 1450m,
then another 50m hiking to mount ayam peak.
tapi.gambar penatlelahmukanakgiveup takde sangat.
sebab penat kan.nak pegang camera nak shoot view pun takde energy masa tu.
geddit?sekian.

2 sisolle:

BibiErr Karim said...

Wah alhamdulillah selamat ko sampai ke puncak. Walau penat tapi berbaloi2 kan bila tgk maha indah ciptaan Dia.

Aku da lama xmakan dalam bekas tu...juga coklet2 sebelah kiri tu.

Tahniah Cha.

ochs widdle said...

haha.nampak plak ko ye cekelat kat tepi tu

tu lah.actually nak camping je..
tapi kena paksa naik puncak.haha
patu dah macam nak give up, tapi teruskan jugak

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly