Monday, August 1, 2011

salam ramadhan

rupanya dah masuk ogos.
dan juga 1 ramadhan.
selamat berpuasa kepada sesiapa yang berpuasa.
yang tak puasa duduk diam-diam.
jangan menyakat/menggoda orang.

tadi pagi sangat sweet je rasanya bersahur dan baca niat puasa sama-sama.
harap-harap untuk tahun yang akan datang, manis itu tak hilang.

hari ini kat office, masing-masing ramai yang ambil cuti.
konon berpuasa di kampung.

tapi for sure, bazaar ramadhan adalah hotspot hebat pada waktu petang.
mesti full house dan makanan mesti banyak sold out.biasa lah.
dah 2 tahun pemerhatian aku.
1st ramadhan nafsunya normally lain macam sikit.
lepas maghrib,makan macam ikan buntal dah tak larat nak berterawikh.

tapi.ini tahun azam ramadhan aku lain sikit.
hehe.tapi hari ni tak boleh cerita.
sebab semalam dah habis sedih.

oqeh.untuk mereka yang pernah aku terbuat dosa.
harap ampun kan.err.juga halalkan makanminumsegala.
semoga kali ni punya ramadhan, puasa dan amalan aku akan lebih barakah.

3 sisolle:

BibiErr Karim said...

Selamat Berpuasa Cha.

Rindu giler bazaar kat Shah Alam Seksyen 2. Smbl beli juadah smbl cuci mata. Ok, mmg suka kurangkan pahala kot dari dlu. Ahaks.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ochs widdle said...

BK selamat puasa jua.
adalah amat hebat aku rasa 1st ramadhan aku tak jejak bazar..
tapi makanan kat rumah still banyak.
belum kalau pegi bazar lagi tu

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly