Friday, March 11, 2011

lunch on fridayy

friday.and soley soley.
need to do a lots of makeover thingy.

nak share something kat sini.
just ingatan untuk semua dan saya juga.
because of working in information area, memang juta-juta information menarik yang boleh dikongsi.
larat atau tak je nak menghadapya.

tadi masa on duty.
ada jumpa satu quotes ni.

'jangan takut selagi kamu masih boleh berdoa'

maybe bagi sesetengah orang it's just like an ordinary quotes.
but ia adalah sangat meaningful bagi orang macam aku.
its kind like hopes.a hopes that tuhan bagi for those yang tak berhenti berusaha meminta apa-apa pada dia.
yeah.semakin maju dunia ni, semakin takut aku sebenarnya.
takut yang boleh di definisi kan kepada banyak benda.bukan pada lipas je.=P
kegagalan, kejatuhan, kematian,kesedihan, kemalangan dan macam-macam lagi benda yang memilukan.


tapi, biasanya cakap je takut.
tapi buat macam-macam haram tak ingat part 'takut' tu.
for those ppl yang aku sangat sayang.
remind me if i'm lost.
lost while driving boleh lagi berjalan-jalan.
but lost dalam hidup, will be affect your future.

sekian.tazkirah jumaat dan sarapan tengahari untuk hari ini.

0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly