Thursday, March 10, 2011

empat latus punya calutan

heyhey.
sudah empat ratus entri since nov 2007.
purata yang agak kecil berbanding bloggers tegar out there.
lagipun.bukannya ada bakat sangat.
sekadar ruang melepaskan apa yang patut dan kadang-kadang tak patut je. :)

life is great/good/__________(isi sendiri).
mungkin semakin baik.syukur.
but we don't know in future.
kalau pun ada yang tak berapa nak baik, kita anggap je everything is fine.
so that, it will be fine.
(baizura johari, Jan 2011)

kerja sekolah adalah banyak.
tapi masih tiada daya/masa/dan ruang untuk menyiapkannya.
hell-yeah kan?
komitmen sepah-sepah.
sepatutnya boleh curi waktu.
tapi bila dah tak berada di atas landasan dan garisan yang betul,
hidup akan jadi huru-hara.
so, bila tuhan nak bagi bala macam-macam jangan nak merungut lebih-lebih lah kan?
just look back at yourself. cari carikrabaklubang pada diri sendiri.

eh.dah March kan?
sangat laju masa berlalu.
harap aku tidak jatuh dengan tiba-tiba,
kalau pun terjatuh silalah bangun balik ok.

teknologi yang menghubungkan kita dengan bestie-bestie lama adalah sangat awesome.
tapi, bila juga ia menghubungkan kita kepada ex-boyfriends yang nightmare dan haunted, itu adalah truly horror okeh.


ok.nak cuba menggembirakan diri sendiri.
penatlah nak puaskan hati semua orang weyhh.

bai!.nak sambung kerja dengan ikhlas.

0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly