Monday, March 14, 2011

march the March

what a lovely monday..
may be because of this week is school holidayss.
so, for kiddies, happy hols okayhh.
less traffic jammed adalah satu anugerah.
manusia pun tak ramai di office, everyone pun nak bercuti.
but some of them ada yang pergi outstation termasuk bos-bos sekali.
sesekali berjimba dikala bos tak ada apa salahnya kan?

semalam tidur dengan samer, usia 2 tahun 2 bulan.
pukul 4-5 pagi dia dah merengek,
pampers penuh lah,nak susu lah,then muntah coz of batuk-batuk,
perut meragam makan macam-macam kat kenduri semalam agaknya.
sebagai gadis bujang yang bekerja,
ada sedikit challenge di situ.
and paling sedih bila nak berpisah pergi kerja,
haru je pagi-pagi dah bergenang air mata.
dah sampai office, member tegur kenapa mata macam panda.
huhu.part paling terbaik di pagi isnin.

dah lah aku imagine macam mana lah aku nak ada anak nanti.huhuhu..
ok.dah.stop di sini.

hari ini office black-out sebab petir guruh dentum dentam di angkasa.
dan a lots of people giving me a probs,
dan saya sangat rasa nak jerit kuat-kuat.
huh!.

0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly