Sunday, October 10, 2010

101010

di hari sunday yang sepoi-sepi bahasa,
i need to present in INTEC.
bukan conference apa pun.
just subjek oh-my-english jer.



malam tadi best.

dalam kabut-kabut cari kedai print and binding.
oh kedai kat kristal suck,tutup sebelum waktunya.kedai kat pusat komersil juga best.
open sampai jam 1 pagi.
aku hello-helo budak kecik teha untuk pergi minum-minum.
baru lepas kipas jatuh dari langit.
sebagai kawan yang memahami,aku faham perasaan trauma dia.
and bagaikan ada kimia jer, si ema pun ajak minum-minum jugak.



nak pergi minum kat mc d jer.tak nak kalah

tak kisah lah.
aku sen dah kurang dalam wallet.
tadi print ribu-ribu keluar.ok tipu jer.
tapi tanpa disedari.
dengan satu coke and 2 fries and share 4 orang aku rasa sangat sweet charity.
pergi pulak refill 4 kali.
ada pulak bunyi bunga api dentum-dentum di angkasa.
bercerita pulak tentang perkahwinan dan persediaannya.
sangat moment indah.



ok bye.

aku ada presentation dan test kejap lagi.
biasalah.
lagi cuak diri
lagi serabut kepala.
lagi galak aku online.
acah-acah macam terapi kat spa lah.
konon dapat tenangkan diri.
oklah.nak pergi tengok kat youtube 'how to make a good presentation'.

ahaks.

hari ini 101010.
rasa macam nak kawen jer.

2 sisolle:

BibiEr Karim said...

Hws ur presentation?
A'ah date sgt best.
Jom kahwin. Tapi chop..
lepak spa menerapi diri
pun macam best. Ehem.

ochs widdle said...

hehe.presentation was great.
walaupun group member dari 4 negeri.
dah lama tak g spa=.(hukhuk...

nak kawen.tapi tak cukup bersedia lagi.hehe.

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly