Wednesday, August 26, 2015

Kisah sedih

Mungkin sebab dah lama sangat duduk di zon selesa.
Sesekali rasa terjatuh terduduk tersembam muka.
Sakit jugak sebenarnya.

Yeah.
Mungkin aku tak sekuat seperti yang orang-orang lain sangka.
Tapi.maybe juga tuhan turunkan ujian macamni supaya aku makin kuat.

Chill lah.rilek-rilek sudah.

Mereka ramai.mereka nak mengata di belakang kau.
Sebab sememangnya mereka layak--
Layak berada di belakang kau.

Take a chill pill.
And smile.

Life is too short to overthinking about them.
U have Allah.
U have ur own family..
Your friends yang sayangkan kau.
Yang boleh terima kau apa adanya.

Pergi mati sama mereka yang tak reti nak menghargai.
Bersyukur dengan apa yang kau sedang ada dan kecapi.

Allah tu maha adil.
Jangan berdendam.
Nanti hati kau akan sakit.

Banyak lagi perkara lain yang perlu kau utamakan.

0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly