Wednesday, January 11, 2012

happy 24th years


selamat sudah detik untuk tumbesaran bagi tahun ke 24.
permulaan tahun yang cantik dan menarik.
something awesome was happened.
dan a big grinned pun still not enough untuk gambarkan segala gembira.

perlu bersyukur atas setiap perkara.
juga perlu bertabah untuk segala musibah yang berlaku.

usia bukan sekadar peningkatan usia.
banyak lagi yang perlu di belajar dan diperbetulkan dalam hidup.
tapi, still.agar tidak terlalu stress, harus chill dan rileks macam biasa.

sambutan kali ini meriah dengan makanan.makan makan dan makan.
membulat jangan cakap lah.
lepas ni pasti kena bekerja keras untuk bentuk badan di masa depan.

23 adalah terlalu banyak suka dan duka yang tak mampu nak di ceritakan.
terima kasih untuk orang-orang penting yang selalu berada di sekeliling.
and.hey welcome 24.laju gila masa berlalu.

currently mood is in exam week.
so, perlu struggle untuk maintainkan apa yang patut.
harapan tidaklah setinggi mana.cuma jangan jatuh dari semester lalu.
wish me luck!

2 sisolle:

BibiErr Karim said...

Selamat Berulangtahun Cha. 6 years behind me. Hahaha.

Semoga beroleh rahmat & rezeki yang murah dari Nya. Insya Allah, amin.

ochs widdle said...

terima kasih bie.

6 years?lama nya.huhu.
ambil yang molek je ye.
yang buruk sepak tepi.

anyway.thanks!

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly