Tuesday, January 11, 2011

11.1.11

this is me.and im ochs widdle aka princess warrior.
but sometimes some people called me snow white.
just to make me smile.
and i love to smile.



love and to be loved with persons that i love.
what's on earth i can said about lovely life.
i got very lovely family,bungahati and friends and cousins who are indeed understand me for the real me.
and i do like todays date.
sweet
11.1.11
kalau get married lagi sweet.
ok habishabishabis disini.
tiba-tiba kan.
but then,
sengsara mana pun hidup.
memang ianya pengalaman hidup yang aku tidak sesal kan.
yang menjadi kan aku seperti sekarang.
walaupun masih tidak seberjaya mana sebab masih tak habis belajar
tapi sesungguhnya aku boleh tersenyum melihat segala usaha yang aku lakukan.
cumanya aku tak boleh berhenti, mengalah,putus asa dalam menunaikan wishlist and list-list things to be done in 2011.

HPPY BRTHDY
ochs widdle
23 but always and forever 21





'If you carry your childhood with you, you never become older.'

-Abraham Sutzkever-



2 sisolle:

BibiEr Karim said...

Happy Birthday Ochs.

Baru nmpk clear muka tuan punya belog. Comey ok.

ochs widdle said...

thanks BK.:)

sangat pemalu sebenarnya.
hehe.kenapa sebelum ni tak clear ke?
awak pun comel jugak apa.ramping je.hehe.

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly