Wednesday, December 15, 2010

silent monologue

playlist song hari ini sangat gloomy
kerja sepah-sepah
mood sangat boring
orang penting dalam hidup semua pun jauh
semua pun sedang hidup dengan dugaan dan cabaran masing-masing.
malas kacau.
fizikal tubuh sangat suam.
macam suam-suam kuku.

sangat nak tunggu minggu depan.
minggu depan akan jadi minggu paling ceria.hopefully lah.
minggu depan akan bekerja sambil jalan-jalan.
akan berseronok.
akan release tension.
yang penting.poket akan bakal penuh -- for a while.pfft.


this disember is so fuckin' busy.
first time i do hate disember.
but then, disember also got many disaster yang mendatang dan melintang secara tibe-tiba.
like,landslide lah and so on.
tapi sangat berharap pada tuhan, ini kali punya disember tak ada yang peristiwa menyayat dan menyiat hati sangat.nanti tak best lah.

hanya beberapa hari saja lagi untuk kabulkan azam 2010.
ehem.
so far, ada yang terkabul ada yang tidak.
ada yang tercapai sipi-sipi, ada yang sedang capai.

sangat harap 2011 aku akan dilahirkan semula.
menjadi orang yang sangat baik dan berbudi pekerti, berakhlak mulia dan bersopan santun.
enough said.hehe.
sangat harap.
i want to be a perfect girl.
i wanna perfect body
i wanna perfect soul.
and
perfect life.
walaupun macam mustahil.tapi tak mustahil kan?
usaha tangga kejayaan.

cita-cita perlu tinggi ke langit.
supaya tak kena berak dengan burung.

sangat nak upload gambar.
tapi sangat malu dan asyik lupa.
nanti-nantilah.

3 sisolle:

BibiEr Karim said...

Wiii part nak jadi sopan santun tu best. Hahaha klu itu azam sy, sure close frens sume duk letak bet 'takkan berjaya'.

Upload gmbr pls. Mcm samar2 je bayangan rupa awak. Hihihi

ochs widdle said...

haha.
haruslah berazam untuk jadi sopan santun.
sebab saya agak kelam kabut dan cepat panik.

memang nak upload.
tapi saya pemalu.
saya gumuks.

huhu.

Yuyu Zakinan's blogbook said...

sila kabulkn azam 2011 anda.bantu sy juga...

be hepi ok... we r always threre for you...
:D

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly