Thursday, November 11, 2010

wonderpet

aku perlukan haiwan peliharaan
untuk dimanja.
kriteria.

-haruslah senang dijaga
-manja tapi tak banyak songeh
-senang dibela dan dibagi makan
-comel.sudah tentu!mungkin perlu yang sangat comel.
-sedap mata memandang
-kos pemeliharaan yang rendah.tidak high maintenance.pengsan mummy nanti.
-tidak mahal.ok.aku tahu ada binatang harga ribu2.itu semua profit & marketing kos je sebenarnya.selain sewa kedai dan sebagainya.
-kos makanan yang tidak mahal.kira mampu milik.jangan makanan dia lagi mahal dari makanan aku sudah.
-tidak ganas.eg.mengigit,memusnahkan perabot.
-last.boleh bermain-main bersama.
-ok,last lagi.pandai bawa diri


ok banyak pula kriterianya.
nak bela binatang macam nak bela anak angkat pula.
pfft.
for those yang ada info,boleh sharing okeh?!

7 sisolle:

Si Aizuddin said...

Yang senang dijaga? Siput Babi.

Si Aizuddin said...

Yang senang dijaga? Siput Babi.

ochs widdle said...

erk.manja ke?

Yuyu Zakinan's blogbook said...

kate jewla ko nk bli arnab tuuu...

ochs widdle said...

urmmm.

berfikir-fikir.
tapi umar cakap baik bela dia je.
menepati semua kriteria di atas.

lagi2 part yg tdk akan merosakkan perabot dan tidak ganas tuh

Anonymous said...

tp part makan 2 rasanya x sesuai....
tomato

ochs widdle said...

haha.
semua tu nanti kena masuk bawah bajet.
so kena ambil kira.

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly