Monday, November 1, 2010

november yeah~

rindu sama kawan-kawan dan sepupu
rindu nak have a great time together.
gelak ketawa sampai pagi
piknik,singing and dancing and makan time yang superb.
also shopping spree bersama.
btw.
dalam tempoh penyesuaian kestabilan diri.
aku perlu tabah untuk tempuh segala ini.
tahan diri dari segala benda.termasuk shopping dan makan.
nanti dah ok segala aku akan tebus segala saat.

sudah masuk november.
lagi kurang 2 bulan untuk habiskan 2010.
turn to 2011.
hope.everything will be ok.
life.environment.working life.study.financial.family.relationship.friendship.

urm.it's should be great.
tapi nak dapatkan yang terbaik perlu banyak sacrify.
yeah.sacrify.

6 sisolle:

BibiEr Karim said...

Ala xlama lagi tu.
Sabar sabar sabar.

Penebusan after sacrifice
adalah lagi manis.

Best of luck in ur exam.

ochs widdle said...

huhu.
thank you.rasa kejap je dah nak habis 2010.
berapa cepat masa berlalu.kan?

hudaSuNee said...

lagi dua bulan utk habiskan 2010 dan masuk 2011?
ohh tidakkkkk..
form 4 !!
*seram*
HAHA XD

ochs widdle said...

yeah.welcome to the real teenage world.=)

BibiEr Karim said...

Sgt cepat. Diri terasa tua tapi muda dalam hati. Ahaks.

Papepun, 2010 tahun pengubat segala2. Alhamdulillah masih bernafas kan.

ochs widdle said...

yeah.syukur
but then still tak boleh imagine diri sendiri pada masa akan datang.

huhu.
how do i look nanti..

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly