Tuesday, November 9, 2010

indoor activities

Perkara-perkara yang akan dibuat weekend and sebelah malam selepas office hour.

1.movies marathon
2.habiskan baca novel-novel yang dibeli dari 2ndhand bookstore/bookalicious/the book lover dan kedai-kedai buku terpakai online.selalupun tak sempat nak baca.
3.organize kehidupan
4.decorate bilik
5.nak organize magazine/wardrobe/kasut.sangat banyak dan sangat sayang nak buang tapi dah kurang pakai.kadang-kadang ada yang dah tak boleh pakai langsung. so that, i decide to justify mana-mana barangan yang dah tak sentuh selama 5 tahun should be di lupuskan.okeh tak?information pun expired 5 years je.tapi sayaaaaang.okeh.masa untuk buat 5s di bilik saya.tak ada sayang-sayang.go recycle!

Okeh.bawah ni imiginasi-imiginasi aku untuk mendecorate nanti.
sebenarnya yang aku kusut sangat ialah macamana aku nak susun himpunan buku-buku kesayangan di bilik yang kecil.
berfikir untuk buat small library di bilik.

cat purple rasa dah okeh.
actually nak tambah hitam sikit.tapi takut jadi gelap pulak bilik.hurm.
dah survey dah rak-rak or para buku di ikea dan kedai perabot terpilih.
tapi still thinking about that.nanti-nanti lah.
buat belanjawan 2011 nanti mungkin akan di usulkan.
btw.the theme is still purple or maybe a lil' bit pink and other pastel colour.






(gambar dari google image ye.)

ok.last but not least.

6.trying a new receipe.hehe.ok teha.jom pergi baking class.



2 sisolle:

fndrocka said...

Oeh..alangkan indahnya kalau ada bilik mcm gmbr last tu.pehhhh...boleh online kat meja tu tiap hari dgn selesa.

ochs widdle said...

yer.
motif mesti ada katil.rak buku and meja komputer/study.

complete!

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly