Tuesday, August 10, 2010

Ogos

This month , is such a great month.
I think i will be better person in this month.
Aku baru saja mula bekerja dalam jadual hidup yang agak teratur.
Means, jadual hidup waktu pejabat dan aku boleh organize apa-apa pada waktu malam.
Tiada lagi waktu sengsara kerja over 12 hours,then tidur tak cukup, rehat tak cukup.
Sekarang semuanya hampir kembali sempurna.
Cuma aku perlu biasakan diri.
Berfikiran matang, berperangai matang.cewah.
But it's a good thing when u mixed up with adults,being matured automatically.
and also jam tidur aku perlu di paksi semula.
Biasakan diri dengan suhu kutub, pakaian-pakaian pejabat almost everyday.


But then.for this month.
The most important thing yang aku nak tulis di sini ialah.
Selamat Menjalani Ibadah Puasa.
I will try to be a good person since syaitan-syaitan jahat semua sudah di gari kan.
Cuma kadang-kadang tu kena berperang dengan nafsu sendiri la kan.
Kerana nafsu itu kan nakal.hehe.
dan aku harap berat badan aku akan lose macam tahun 2008,10kg yo..
2009 penambahan berlaku kerana kerajinan luarbiasa aku memasak.gaga..
sekarang ialah masa berfikir mahu makan apa buka nanti.bye uols!

jangan curi-curi minum ye.

2 sisolle:

Si Aizuddin said...

Kerjalah. Sempat lagi nak update. Haih

ochs widdle said...

updet hidup.

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly