Sunday, July 26, 2009

berita mingguan

semua orang gembira bila dapat cuti seminggu.

tapi,tahu kah anda cuti raya anda akan di singkat kan?
macam raya ketiga sudah perlu ke kelas.wth?!

dan tugasan-tugasan yang tergendala akan di kumpul dan di bawa bergolek-golek pada minggu seterusnya.

justeru.aku nak tegaskan di sini.cuti mid term break kali ini macam tak best sangat.sebab semua pun jauhkan diri takut di jangkiti.aku yang sama sekali sihat ini pun terjadi mangsa.

peringatan untuk diri sendiri:

1)jangan study last minit
2)jangan tangguh tugasan.







al-fatihah kepada yasmin ahmad..

5 sisolle:

Nunu said...

dingdong.
i was here.

hudaaaa said...

alaaa.x dpt raye bersame kan?
nper dye pendekkan raya puasa?
npe x pendekkan hari lain??

FatinSyafira said...

BETOL !!!
belom start ape2 da cuti.

FatinSyafira said...

BETOL !!!
belom start ape2 da cuti.

ochs widdle said...

nunu:
welcome!!

hudaaa:
tu la pasal..tak sempat nak huluq duit raya kat kamu kalo cmtu kann

fatinsyafira:
long time not see u..update pun da kurg..sibuk ke?

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly