Thursday, April 23, 2009

rahsia kempiskan perut


curi kat sini je pun
tak kempis juga tak tahu lah.


bila satu latihan pun mengambil masa beberapa jam/hari nak selesaikan.
di situ sudah tertampil masalah konsentrasi.
penyakit lack of tumpu yang aku hidap.
aku rasa ramai je yang hidap.
janganlah tak mengaku.



bagaimana mahu fokus dan tumpu?
mahu tunggu nyawa di hujung tanduk,
baru nak tercungap-cungap nak sediakan kain kapan untuk diri sendiri.
err.maksud aku nak tunggu sehari sebelum nak langkah masuk dewan peperiksaan baru tiba-tiba nak
dapat fokus/faham sepenuhnya/semuanya.
sangat last minute.boleh mati k.
bukan heart attack,tapi sebab tensi tak dapat jawab exam.

ada tak orang mati sebab panik study pada minit terakhir?


bear in mind ochs widdle.
time management.time management.time management.time management.time management.time management.time management.time management.time management

0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly