Saturday, April 25, 2009

maya


will be mine.soon.


virtual

penuh dengan pura-pura.
tapi ia boleh lahirkan rasa jujur/ikhlas yang sangat beda dari dunia realiti.
tanpa perlu fikir hati siapa yang bakal terguris dengan kenyataan yang nyata.

boleh buat kau bebas umpama burung yang terlepas.
tapi.
kadang-kadang burung pun harus waspada terbang tinggi.
sebab langit bukan selalu biru dan indah hingga terpana sehari-hari.
penuh rintangan seperti syaitan yang asyik berulang-alik naik ke atas.
dan pemandu kapal angkasa.eh,burung tak sampai angkasa.
i mean pemandu kapal-kapal di langit cantik dan pramugari's yang tak kurang cantik.
kan bahaya atas sana.kan?

dah.pijak tanah sekarang.

realitinya.
hidup sangat seksa/sesak sama beban ilmu yang tak lepas dan tak mencukupi
untuk pergi berjuang.
dan,asyik tak sabar mahu kerja kerana sangat perlu wang untuk tampung hidup dan nafsu.
yeah.mungkin nafsu makan dan nafsu membelibelah je.



2 sisolle:

Qasiyh said...

jap,stardust ni yg diorang buat filem kan...
yg ada sienna miller tu kan???
yg ada kota magic tu kan...
anak tahi bintang kan???

ochs widdle said...

ye lah kan.
aah lah kan..
betui sangat lah kan..

saya beli kat online 2nd book..
jgn bgtaw uma..rm15 je..

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly