Friday, April 3, 2009

eksperimentasi sukaluka

sayang agnes..

saja nak pujuk hati sebab lemah sangat bila nangis bila sistem tak running masa lab test.walau cikgu asyik cakap.-'awak dah 21 tahun kan..'-tapi,aku bloody berdarah dan sangat emosi yang sensitif macam tak tertahan-tahan sama manusia-manusia psycho yang boleh running dan subject yang tak ada final paper.lepas tu hujan renyai jadi lebat macam tak tertahan-tahan,nasib baik boleh control baran dari hentak monitor lab.argh.peduli lah.aku sudah buat yang terbaik.

tiga jam hujan buat mata aku jadi macam mangsa dera.bila sebulan sekali hujan.ia turut kaitkan seluruh kisah sedih sepanjang sebulan dan bulan-bulan lalu,walau macam tak ada kaitan.sebab tu lah macam lama dan tak relevan saja nak hujan lama-lama.gonjeng kan?


Pemujuk jiwa lara

Ehem!awak jauh-jauh sikit boleh?







0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly