Thursday, February 5, 2009

glory morning in the dark

aku ada satu hobi baru selain dancing and reading.

lol.

mahu upload pic dan show off satu dunia.
oh.tak baik membongkak.berdosa.
lihat.
tuhan sudah buat kau jadi cepat lupa.
aku lupa bawa pulang kabel nak connect pc-hp.
jadi.tiada pic lagi entri ini.bohshan.

aku dah beli hulahoop.
mahu gerek sampai pagi dan ramping ke bentuk asal.
tuhan.
tolong aku kembali ramping ya.
tak mahu membazir beli baju baru yang tak akan di pakai bila kembali kurus.
(konon konfiden akan kurus)

aku ada banyak baju yang jarang di pakai sebab sudah tidak cantik di pakai.
still ada yang brand new lagi.
oh.itu semua berlaku bila bershopping dan asyik terperasan 'size baju saya di usia 18 tahun dan 21 tahun adalah sama'
dan bahananya-lambakan baju2 yang tak yakin di pakai.

kesimpulannya:
berat/body figure sangat2 mempengaruhi konfiden.thats why lah aku macam rasa insult bila di beri panggilan 'cumel2'.dan akan macam down tapi tak down sangat pun dengan junk food di tangan, tapi akan jalan pun macam tak betul sebab tak balance.lol.
dan.aku sudah beli heel yang pertama.so,lagilah perlu kurus bdn supaya lebih ringan dan heel itu tidak patah atau sebagainya.yaahh.jangan tanya kenapa aku beli heel ke-1 pada usia ke-21.

9 sisolle:

emellia. said...

wah.heels pertama di usia 21 tahun.mmg bersejarah.
selama ini pakai selipar juga seperti sayakah?
c:

kalau gemuk sikit takpe,lawa jugak!(statement org gemuk mcm saya mmg cmni)

nice reading ur blog too!

prejudis said...

gudluck

nunu said...

it just a heels. and being beauty without brain is nothing. so, just have confidence, ppl will respect.

Macham Iz Punye said...

haha, selamat berjaya kakak satu kampus. cewah semak gile panggil kakak ini tanda hormat.

okeh linkedd!

ochs widdle said...
This comment has been removed by the author.
ochs widdle said...

emellia:
ye..janganlah terkejut sangat.saya cuma tercabar dengan golongan nyah yg berkaki besar dan pakai heels.macam pk.macamana dorang boleh sebegitu yakin.
dan,selipar jugak adalah aksesories cool sepanjang zaman.cuma ia tidak sopan di bawa ke acara formal.
itulah yang saya tangiskan.T-T

prejudis:
terimakaseyh atas sokongan moral kamu.

nunu:
yeah.it just a heels.i just wanna try coz i wonder how girls walk on heels.

iz:
oh iz.terima kasih la.
terharubiru saya ini.tak perlu lah berkakak2.
fuck the rules then no boundary at all.easykozi.
linked la.nanti cukup bulan terima bill.k?wink

chafizomie said...

owh...tahniah ats pembelian heel pertama.

eh, kalau sebut kasut tumit tinggi kan lebih ghairah? [merujuk kepada situasi seorang perempuan pakai mini skirt, berblaus longgar dan rambut lepas]seksi dol..

kamu sweet bila aku tahu heel pertama kamu pada usia 21.=)

ochs widdle said...

chafizomie:

perkara yang paling di risaukan adalah,boleh-kah aku berjln tanpa memijak kaki org dan terjatuh mahupun terpelecok.

kasut tumit tinggi itu berbunyi seram dan ganas.err..adakah itu syarat wajib bergaya seksi?

Niyang Rapik said...

gooooooooooooo ......... gooooooooooo! hehehhe

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly