Friday, June 1, 2012

12am

sepatutnya, ada banyak benda (assignmentsss) nak kena buat.
dah siap-siap buat listing lagi
tapi bila dah depan pc or notebook
tiba-tiba ada agenda lain menyusul
twittering
facebooking
blogging
tumblring
chatting
surveying
bloghopping
and so on and so on.
itu belum count dgn korean drama lagi, latest movies lagi.
sms-ing lagi
calling lagi
download lagu kejap
tengok gambar-gambar kejap
last-last perkara penting tadi jatuh priority paling bawah.
hmm.
kadang-kadang benda kecil pun kesannya besar oqeh
!@#$%^&*
i should do something with myself
i should learn how to be more focus on things that's important
aku marahkan diri sendiri sebenarnya.
i should stop frm being effective and multitasking when last minute submission
sangatlah tidak sihat
because, bila buat kerja terkocoh-kocoh dan laju-laju
banyak error yang akan berlaku
dan preparation yang tidak cukup akan mendorong stress pada satu badan.
and.
may be saya perlu berhenti membebel di sini.
focus on my priority things
cakap banyak pun tak guna
kerja kasi jalan.

wish me luck.
okbai
-_-

2 sisolle:

prejudis said...

dah ajar dr dulu pon xnk dgr

ochs widdle said...

heee.kdg2 kite ni perlu kan motivasi.
semangat tu kan ada turun naik nya.

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly