Monday, December 12, 2011

quick update

agak lama tak update blog.
biasa lah tuntutan kerjaya dan study thingy yang banyak.
dengan tuntutan bersama keluarga, cousins, bungahati, kawan-kawan lagi.
belum lagi tuntutan badan, perut dan hati lagi.
24 jam yang ada pun macam tak cukup.
waktu tidur pun dah tak macam baby.

sekejap je dah disember.
kurang sebulan akan jejak umur baru.
tapi hati serupa orang muda jugak.
tak rasa surrounding yang beza.
mungkin sebab masih study,
walaupun sudah berkerja.

tapi hidup perlu ada anjakan paradigma juga.
sedang prepare untuk buat 2012 resolution list yang baru
juga wishlist-wishlist yang tak tertunai.
juga pada diri sendiri
perlu upgrade.
menjadi lebih baik daripada yang sebelum.
usaha ke arah princess warrior yang lebih lembut hati, berbudi pekerti dan berakhlak mulia.

peace!

2 sisolle:

BibiErr Karim said...

Ada lagi Cha! Princess Warrior yang hati waja!

ochs widdle said...

haha..

tak mati lagi bie...

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly