Saturday, May 7, 2011

dilema satu kegembiraan

satu saja.
dah habis last paper.
gembira dah tak tahu nak kata apa dah.
lagi-lagi hasil last minute study menjadi-jadi.
hopefully,
lecturer boleh jadi baik hati cuti semester lama-lama ni
dan bagi atau sedekah good grades untuk aku.
lol.

okeh.sementelah ini aku sangat dalam dilema,
sama ada nak duduk rumah tengok hindustan (dah 8 tahun tak tengok oqeh),
atau pergi kenduri orang kahwin.malas gila sebenarnya.
atau pergi sana culik dia dan bawa lari jauh-jauh.
atau pergi massage treatment sebab efek terseliuh leher hingga ke badan dan terus menuju ke perut menjadi gastrik.

ok.tak suka buat keputusan.sebenarnya tak berapa nak reti.
biarlah.kita tengok je apa yang jadi kejap lagi.
heh.

1 sisolle:

BibiEr Karim said...

Aku saran pertama2...g massage treatment. Betulkan urat yang da degil & ketat sbb guna study tegar aritu. Hihi. Selamat bercuti semester!

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly