Thursday, April 7, 2011

sekarang

kabut-kabut dunia luar bising tentang politik,komplot, video seks, orang mati jatuh bangunan again and so forth.belum pun bala tsunami senyap, another tsunami datang menyerang.aku tak tahu nak labelkan siapa yang kejam sekarang ni.rasa macam semua orang pun kejam, dan ia akan mempengaruhi orang lain untuk jadi kejam.
that's why i hate watching movies yang menjurus ke arah keganasan melampau.
okeh.that's another factor.



i'm a bit busy.
busy with final project,assignment,test dan kehidupan seharian.
but i have a problem in doing things concentrate right now.
sedang cuba belajar untuk tak mempedulikan perkara lain.
dan buang ketagihan terhadap benda yang tak patut right now.
(aku janji akan buat satu entry tentang perkara ini)

fokus.sampai hujung bulan ni je pun.

notajari : nak bersosial dengan bungahati pun tak sempat.hukhuk.

2 sisolle:

Anonymous said...

Love reading ur blog..penuh dgn ayat sastera

ochs widdle said...

sastera lah sangat.
btw.tengs sudi baca.

^__^

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly