Friday, March 18, 2011

Degar-degar

Cerita macam ini je la.
Kalau kau sendiri tak ada belas kasihan pada diri sendiri,
Macammana Tuhan nak tolong kau,
Macammana kawan-kawan nak kasihan kan kau.
Cerita simpati semua orang pun ada rasa lah weyh.
Hati bukan lah batu.
Kalau kau rasa kepala degil kau adalah yang benda terbaik atas dunia ni yang kau ada selain akal,

Go on lah, then i will move on.

Simple kan?

Told you, i'm not perfect either.
But, i realize.
Every single musibah or benda tak best yang jadi atas diri atau orang sekeliling
adalah ada kaitan dengan what i have done before.

Just look back and take a lesson.
Bukan look back, and do the same atau lebih kurang sama punya mistakes.
Itu bingai namanya.

Ok.dah lah.
Hari Jumaat hari paling gembira sepatutnya.
tapi bukan untuk aku di hari ini.

Anyway.
Terima kasih kepada cercaan notes di pagi hari yang aku sambut dengan senyuman.
dan orang-orang yang belanja saya breakfast dan lunch dan air sedap.


Tuhan.awak memang baik.tak salah lagi.
=)



0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly