Wednesday, February 2, 2011

birthday man

selamat hari jadi ayah.
yang ke 51,tapi kalau nak yang ke 15 pun tak da hal.
celebrate pertama selepas beberapa tahun bergelar stepfather kepada aku.dan adik-adik.
mungkin sebelum ini pernah ada, tapi aku tak pernah rasa dan berada bersama.

urm.tak reti nak wish apa.
semoga sentiasa sihat dan berbahagia bersama ibu saya.
dan jangan selalu nak buat-buat sihat kalau pun sedang sangat sakit.
aku tak faham kenapa lelaki nak ego-ego bab sakit-sakit nih.bahaya ok.
dan semoga murah rezeki mencurah-curah.

and thanks to adik-adik, kawan-kawan yang sudi berkolaborasi bersama walaupun terpaksa tahan telinga dan mata dari nyanyian uncle-uncle tua,ok, kalau dah uncle mesti tua kann dan thanks a lot lah kepada semua-semua yang sangat membantu.

sekian.

0 sisolle:

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly