Tuesday, September 21, 2010

kemaskini selasa

best ke ada bos yang selalu pentingkan diri sendiri,
yang selalu mulut bising-bising bercerewet
yang selalu suruh orang buat kerja dia,means yang bukan tugas pekerja berkenaan.
yang selalu tak nak campur dengan orang.
yang selalu garang-garang tak pasal-pasal.
dan biasanya yang masih available trang tang-tang walaupun sepatutnya dah ada anak 6.

ok,it's too obvious.

okayy.btw.
k.bai selalu pesan.itulah kau orang nanti dah jadi bos, janganlah jadi singa jadian.
nasib baik bos aku baik.hehe.
apapun.dalam-dalam banyak-banyak perkara aku suka berfikiran positif.
mungkin ada sebab kenapa dia jadi begitu dan begini dan sebagainya.kita pun tak tahu kan?
yang penting,sebagai tukang sapu sampah, kesabaran itu memang perlu ditinggikan.

ok.bye.
baru nak pergi jogging petang ni.dah hujann.

4 sisolle:

BibiEr Karim said...

Dulu selalu marah bos bila diarah itu ini...sekarang da jadi half-bos, mmg agak pening kalau staff xfaham yang dimaksud itu ini.

Ahaks, tapi xnak jadi singa jadian. Chop.

ochs widdle said...

tapi kalau garang sangat susah gak.
orang atas bawah susah nak handle.

lagi yang tak kawen walau dah over 40.
macam tak da belas kasihan je.

BibiEr Karim said...

Wakakakak klu garang mmg susah.
Sbb bila org bawah xpaham nak
tanya pun jadi takut.

Erk xnak lah over 40 xkawin lagi.
Minta simpang bersama-sama. :)

ochs widdle said...

hehe.tulah masalahnya.
nak bersemuka pun takut-takut.
tak ke seram tu?

kalau jadi bos,jadilah yang acah-acah tegas tapi mesra.still boleh campur dengan orang.bukan kerja jadi Hakim negara pun tak leh nak campur orang kan?

semoga bertemu jodoh dengan orang yang best.tetibakan.hehe.

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly