Tuesday, June 22, 2010

tiga ratus

untuk post yang ke-300 baru.
aku dah tak tahu nak cerita apa.
kepala sangat sakit ibarat di sagat tar.ganas sangat bunyi nya kan?
ade atu tetah?

segalanya kelihatan seperti hampir sempurna.
tapi deep inside.
perjalanan yang chaos.
huru hara serta kelamkelibut memang menghadiahkan aku headache selama 2 hari berturut-turut.

akhir-akhir ini aku sangat stress.
selepas kes kemalangan hari tu dan
yes.aku baru lepas konvo.
aku baru selesai register for degree.
oh.itu adalah hari yang penat bila segalanya tak berjalan selancar di sangka.
aku baru sudah juga interview untuk kerja tetap.dan dah sebulan aku tunggu keputusan.itu juga boleh kita namakan tekanan ye.sesuatu yang tidak pasti.
stress lagi sama orang-orang yang mengejek fizikal badan aku yang dah naik sikit.
dan yang last.my car.
hopefully everything will going dengan lancarnya.the process and procedure and everything yang fucked up.

tiba-tiba aku rasa aku bencikan June.btw.awak tak bersalah pun.
aku nak tenangkan diri dengan berpuasa di bulan rejab.
but actually,nak ganti puasa.;p
and jimat duit makan untuk masuk dalam tabung perkahwinan.
ahaks.

p/s: sila doakan kebangkitan semula aku untuk berdiet kali ini berjaya dengan cemerlang.

3 sisolle:

hudaa said...

sabar kat cha!
chaiyokkk!!
you can do it!

hoho.

p.ssss : kalau stress, menatap muka sameer bole hilang ka?
hehe.soalan pelik.:p

Nunu said...

memang stress. gile pny stress.
oh ye, saya telah berjaya screw up satu interview.
damn u, najwa.
(tambah stress)

ochs widdle said...

huda:memang buleh.tapi nak culik dia tu payah..umi dia kawal ketat.pfft

najwa:kamu buat apa dengan interview tu?kamu dah boleh jadi lawyer terus kan pasni?

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly