Thursday, March 4, 2010

helah


malam-malam aku datang gaya begini.takut tak nak pergi totoi malam-malam rasanya?
aku rindu segala aktiviti semasa study dulu.sumpah aku rindu.
contohnya macam stay up sampai lewat pagi buat assignment atau study.
bunyi macam rajin kan?
biasalah dateline dah dekat.
pesan aku pada adik-adik yang nak masuk u..jangan lah salah buat pilihan serta ukur lah baju di badan sendiri.
macam sebenarnya pakai size m tapi gagah nak sarung size xs.toksahlah.

5 sisolle:

Si Aizuddin said...

maksud kau saiz xxl nak sarung saiz xs?

ochs widdle said...

arrggh.diam kau!

Anonymous said...

kalu rindu trun ar merbok....
huhuhuhu...kmu dah btl2 nak cri duit ker skang????
awas...

ochs widdle said...

takdela betul2 sgt...
tapi nak kumpul duit gak la..nak kawen,nak pakai keta..

ochs widdle said...

takdela betul2 sgt...
tapi nak kumpul duit gak la..nak kawen,nak pakai keta..

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly