Thursday, January 7, 2010

tiada tajuk.

hello januari.
dah macam tak kuasa nak membilang.
tak mahu kecewa.tak mahu sakit hati.tak mahu berharap.

biar setiap minit berjalan sendiri.
kalau ada.ada lah.
seperti berserah.tapi masih tak mengalah.

betul lah.dunia yang berputar-putar.
kita tunggu lah sampai habis hari.
biarlah senyum sekejap pun.
asal dapat merasa gembira di hari-hari depan.
itu pun kalau ada.

rasa istimewa yang empty.
macam tak bermaya nak turning twentytwo-oh.

perasaan di tahun 01.
hilang rasa berazam.
mungkin sebab tak mahu mungkir janji pada diri sendiri dah.
berdoa untuk kehidupan yang lebih baik.
bersama sehelai kertas wishlist and things to buy.heheh.
friends are ok.eventho not so-awesome.but they are still great.
life.walau pun tak sama macam yang lain.maksud aku.seperti rakan-rakan sebaya yang lain.
tapi still ada rasa happy dan senang hati.walaupun untuk happy yang di buat-buat.yang penting senang hati.


mata dah sepet.
esok mulakan rutin macam biasa.
jangan lupa breakfast.
oh.sorry lah tiada gambar hot.

2 sisolle:

Anonymous said...

moga arie2 mndatang kmu akn slalu dgn wana plangi..
i'm alwz b ur side...
AWAS

ochs widdle said...

awas..i miss u damn muchhhh!!

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly