Wednesday, April 22, 2009

dia,mereka,kamu dan aku


kalau aku kata yang aku mahu.
aku mesti mahu dapat.
mesti usaha cuba capai dan garapkan.

teruk sangat ke?
mungkin-lah,kalau itu pun labelnya 'ikanbateri'
tapi.siapa kisah kan?

btw.
kepada kawan-kawan yang mana mahu turun berperang.
aku doakan kalian senang-senang lah menjawab-jawab sehingga ke last page.
penuhkan ilmu di dada.
jangan nak main sangat.

peringatan untuk aku juga.
jangan nak suka sangat paper lewat lagi.



last semester.
aku lost weight dalam 6,7,8 kg.
konon study punya pasal.padahal efek puasa.
huhuhu.

lepas tu aku macam harap.musim peperiksaan kali ini akan turun lagi berat badan.
tapi.apakah perlu pura-pura puasa?
duhh!

4 sisolle:

FatinSyafira said...

good luck babe !

ochs widdle said...

good luck mu diterima..

Black said...

pi blaja gi....
kita paper pukul 9 pagi nih...
CTU211....huhuhu

ochs widdle said...

gud luck syg..huhu..
ctu je pun..
no worries la..

yu can do it!

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly