Tuesday, February 24, 2009

i heart morning!


apa lagi yang mampu di lakukan sepagi ini.

baca buku supaya cepat masuk dan boleh jawab test?
tahajud dan qiamulail?
update i-learn dan cari bahan2 assignment?
solat subuh berjemaah?
berjoging yang macam dalam air-cond?

mengHornline bunyi macam mengHanjing je kan..
mengonline tanpa henti.macam esok dah tak boleh on9 je.
tapi kadang2 selalu pun macam itu..pfft.

sesuatu yang kita tak boleh jangka,buat aku lebih bersedia.

aku tak tahu apa yang buat aku addicted sangat dengan binatang internet nih.bukan aku ada bela virtual pet pun.dari dulu lagi.even setiap hari pun mengadap juicylappy ni. tiada rasa mahu berhenti bila binatang ini yang merapatkan kau sama kawan2 sekolah,family dan segala kenalan yang di serata negara dan bunga hati yang jauh di mata.yang jadi bin pada segala masalah2 aku.yang ajar aku erti hidup dari blog2 mereka yang berjiwa.ok,pengalaman juga.yang discover kau kepada pelbagai benda yang kau tak tahu.yang kau boleh shopping tanpa penat kaki,cuma penat poket je.kau rasa mahu berhenti?aku tak rasa lagi.

tunggulah aku dapat i-phone gadget or any gadget yang tak perlu stick depan juicylappy untuk mengHonline.tapi,itupun aku rasa nikmatnya tak sama.yeah.aku perlu bersyukur sekarang.

di kesempatan ini.
aku mahu kemukakan cadangan kepada semua rakyat jelata negeri merbok darul aman.bangun-lah awal pagi dan bukan matahari sejengkal di kepala.dan anda akan nikmati jalur tanpa wayar yang laju macam ferrari or/atau porsche.hinthint

5 sisolle:

Qasiyh said...

i'm addicted to blogs,blogging,blogosphere...
gaaah...

ochs widdle said...

yeah..me too..
itu semua beri aku escape dari dunia realiti yang sakit.

chafizomie said...

baiklah. nanti aku balik kampung, aku tolong kejutkan semua orang kampung...keh =)

fara_D said...

sayang,
kamu telah di tagged.
sila buat.

ochs widdle said...

hah?tagged apakah?

There was an error in this gadget
 

Template by Suck my Lolly